xiaomi robot supurge tamiri Sırları

Wiki Article



Merhaba; robot süpürgenizi üretimevi ayarlarına getirip tekrar kurulum dokuman evinizi sıfırdan temizletin haritayı hafızasına alacaktır.

Eylemlerinize düğmelere aksülamel vermede dert yaşıyorsanız veya aletı kapatamıyorsanız, düzen ayarlarını sıfırlamayı deneyin.

Yok güncelleme yapmadım almış olduğumdan beri zorlanıyor çok bulunmaz bulabildi şarjı. Süpürgeyi alalı 2 ay derece oluyor resrtlesem faydası olabilir mu acaba

Tarafından Teknoway Teknoway 0 Yorumlar Robot süpürgeler gücük zamanda hayatın demirbaşlarından biri haline gelmeyi mirardı. İlk etapta özge bir dünyadan gelmiş üzere görünen bu cihazlar esasta 10 seneı çok bir zamandır yaşamımızda lakin imdi üretici sayısının ve rekabetin artması hasebiyle çıktı elan fazla eve girmeyi başarıyor. Ağır anlamda yaşam kolaylığı sağlayıcı robot süpürgelerin bile bugün dem hizmet ve rezerv parça gereksinimleri olabiliyor.

Çalışma kurallarına uyarsanız elektronik asistan daha azca hata ve engebe verecektir. Uyulması engebe mümkünlığını azaltacak taban öneriler topladık. Cihazın esaslı kullanımı, Xiaomi robot elektrikli süpürgesinin 5. hatası ve özge aksama olasılığını azaltacaktır:

Robotların genel çtuzakışma mantığı bu şekilde. Bu kol hakkında da malumat verdikten sonra geçacıklı Xiaomi paklık robotu tamiri konusunda verdiğimiz hizmetlere.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Robot supurgem vakum vob pro,ab hazinesine deniz konur konmaz damlatmaya çıbanlıyor, ab koyduğunda çabucak çaldatmaıştırmaya çıbanlamanız gerekiyor,düzgülü yararlanma bu değildir sanirim,malumat verirmisiniz

Bunun sinein meraklı bir ekibe ihtiyacınız var. Hırçın durumda şöyle bir şeyle huzurlaşacaksınız ki tamir bâtınin robot süpürge servis istanbul gönderdiğiniz robot tam demeıyla onarılmadan yeniden elinize geçecek ve çıkma performansı alamayacaksınız.

hatta öyle bi abarttım ki örneğin benim robotun adı ırona ihtimal yakınımda diğer ırona adlı robot vardır kafası karışıyodur diyerek onu dahi bileğmaslahattirdim:)bu arada benimkide şarj vadiını bulamıyor aldığımdan beri bu hakeza çok nadirdir bulmuş olduğu ozaman alkışlıversiyon kendisini.yapması gereken şey dâhilin taktir topluyo kereta:)

Hayalî bir duvarın veya manyetik bandın yemeden içmeden yakınında takımı açmış olduğunızda, Xiaomi modelleri 11 numaralı yanılma veriyor. Aygıtı sınırlayıcı cihazlardan 1-2 metre uzağa taşıyın ve gene temizlemeye serlayın.

Şarj ile alakadar problemler, bir elektrikli süpürge ile bir yerleştirme istasyonu arasındaki dokunmaın evetğundan tehlikesiz olun. Kuru bir bez kullanarak, aygıtın ve yerleştirme istasyonunun ulaşım alanlarını silin.

E_PTTAVM üzerinden satın almış başüstüneğum Xiaomi Redmi Note 9 aletim işaret anaçı ikrar etmeme hatası verdi. Köle salahiyetli servis olan byfix bilişime anlaşmalı kargo ile yolladım.

28/03/2022 tarihinde Mi Store Gebze Center'dan Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential süpürge aldım fakat satışı yapan çhileışan almadan önce haritalamanın telefon ile sağlamlandığını ve odadan odaya geçiş yaptırabileceğimi söylemesine mukabil cihazda bu özelliğin bulunmadığını, yalnızca kendi hafızasında har...

Report this wiki page